View this site in your language!

сряда, 4 август 2010 г.

AЗБУКА ВЪРХУ КРИЛАТА НА ПЕПЕРУДИ




АЗБУКА ВЪРХУ КРИЛАТА НА ПЕПЕРУДИ

По повод предишната ми публикация за пеперудите и снимката, на която се вижда числото 80 и 08, върху крилата на тази пеперуда,



попаднах на тези снимки в нет-а, след като се разрових,а това са само част от снимките. Виждате, че има цели букви по техните крила. Много ме заинтригува този факт. Изключително интересно. Да не би така да се разпознават или нещо друго. Безспорно е много красиво и не знаем всичко, което е за съжаление. Природата е разкрила само част от тайните си пред нас.../текст Zvetanka Shahanska/

12 коментара:

  1. За пръв път чувам за този феномен, но наистина е много красиво и интересно!

    ОтговорИзтриване
  2. Topcho, и аз не знаех за него, но пък е много интересен факт:)

    ОтговорИзтриване
  3. Уникално е!
    Красота!Впе4етлена съм и аз.

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина, любопитно и много чудничко:)))

    ОтговорИзтриване
  5. В простите форми съвпаденията са чести:)Като се замисля, пеперуди е имало преди да се появи каквато и да е писменост :)
    Но наличието на шарки, както и всичко в природата не е случайно Мисля,че за пеперудите тези петна и шарки имат защитна функция, плашат враговете им :))
    Но красивото си е красиво !:))
    Какво обаче значи красиво? -ето един въпрос с много повишена трудност, особено пък в тая жега :)))

    ОтговорИзтриване
  6. Кръстю, и аз си мисля, че не е случайно, но не знаем защо. Много е красиво , да, но сигурно има и някакви функции. Какво значи красиво - това, което ти прави удоволствие да гледаш, наслаждаваш се и предизвиква приятно състояние в теб. Това успях да съчиня набързо. Надявах се вечерта да дойде и тук прохлада, както в София, но не би/поне засега/:)

    ОтговорИзтриване
  7. Красиво е:)Какво ли не прави природата,Цвети:)Аз си мисля,че все още има неща,които тепърва предстои да видим:)Няма как да няма още неизследвани видове :)Има места където и до днес не е стъпвал човешки крак:)

    ОтговорИзтриване
  8. Аполон,и аз така си мисля. Какво ли още има да виждаме...Сигурна съм, че ни чакат изненади:)

    ОтговорИзтриване
  9. природата е феномен, а пеперудата е олицетворение на свободата, любовта и безгрижието,а числото 8 е символ на безкрайността,може много да се талкува Цвети,но определено е позитивно във всичките му аспекти:)

    ОтговорИзтриване
  10. Силвия, благодаря ти, много. Исках някой да ми го изтълкува. Това, което казваш много ми харесва. Позитивно откъдето и да го погледнеш:)))Мерси!

    ОтговорИзтриване
  11. Емо, и аз много им се възхищавам. Природата е уникална:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...