View this site in your language!

сряда, 17 ноември 2010 г.

БЛИЗЪК ПЛАН...





БЛИЗЪК ПЛАН...

Винаги ми е било интересно какво има вътре в цветето, това което не се вижда съвсем на пръв поглед. И понякога снимам макро, с голямо удоволствие. Не е много лесно - но като се постарае човек...За макрото е нужен хубав фотоапарат, но става и с любителски...Получават се интересни снимки. Понякога дори се изненадвам какви неща виждам в цветето - едни такива симетрии, странни фигурки, цветове...Много е интересно. Поне за мен е така. Тази петуния също я подложих на обстойно снимане :)Е, получиха се някакви резултати.../ снимки, текст, цвете Zvetanka Shahanska/

6 коментара:

  1. Какво има вътре ли?Една малка и стройно изчертана вселена от жилки,листенца и тичинки.Успешен и цветен ден!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Savlena, толкова си права, но е много интересно!Благодаря ти - усмихнат ден и от мен:)

    ОтговорИзтриване
  3. Привет,Цвети!Не спирам да се радвам на твоите снимки,винаги приятно ме изненадваш!Обожавам макроси,благодаря ти!!!Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  4. И аз ти благодаря, bearkis, за мен е огромно удоволствие да снимам, дано си личи този факт:)))Приятна вечер!

    ОтговорИзтриване
  5. Хубави снимки,Цвети:)От няколко месеца снимам само със Sony Ericsson Satio.Снимките във Фейсбука ми са от него(албумчето нашите "различни" деца).Снимал съм дори текст от 1 см. и пак се е получавало.Е,далече съм от мисълта,че дори и най-добрият смартфон може да замести фотоапарата,но ако не е професионално,определено ще спестиш място в чантата си с подобна машинка:)Благодаря за подкрепата в блога ми:)Приятна вечер:)

    ОтговорИзтриване
  6. Живко, виждала съм много хубави снимки направени по този начин. Но аз снимам със Canon, който е много компактен и не ми създава никакви проблеми. Много съм доволна от него:) Приятна и на теб :)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...