View this site in your language!

сряда, 15 септември 2010 г.

НА ДОБЪР ЧАС, ПЪРВОКЛАСНИЦИ!










НА ДОБЪР ЧАС, ПЪРВОКЛАСНИЦИ!

Това е най-сладкото нещо, за което пиша. Така ме зарадва днес, съседското дете, което е първокласник. Като го видях с тази готина униформа, вратовръзка, риза, емблема - оле-ле. Казва се Деян. И днес е първият му учебен ден. И е супер щастлив. След церемонията седнаха с майка му в близкото кафе и само си разглеждаше учебниците. Мнооого внимателно, грижливо и с любопитство. А той си може да чете и смята, и е много артистичен и умен. Позира ми с удоволствие. И аз си го нащраках на воля:)А учебниците наистина са си красиви и чисто нови. Чак се захласнах по тях. Попитах го как се чувства. И той ми отговори, че е радостен и чака с нетърпение училището...
На добър час, сладурче! Нека ти върви по вода.../текст и снимки Zvetanka Shahanska/

2 коментара:

  1. Леле, голям сладур е наистина!!! Като го гледав, и как ми домъчнява направо, хах! Ето, миналата година и аз си имах 15-ти септември, а тази - е, тази почнах на 13-ти. И пак ни дадоха учебници... но неговите са много по-хубави!
    Честит празник на всички, от първи до дванайсти клас... с пожелание за една много успешна година!

    ОтговорИзтриване
  2. Topcho, с толкова желание и радост започват милите дечица:)дано не се разочароват бързо:)Нека се учат с желание и радост, има време за всичко:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...