View this site in your language!

неделя, 1 декември 2013 г.

МАЛКО КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ



/ автор на текст и снимки Zvetanka Shahanska/
МАЛКО КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ
понеже днес е един мрачен, сив ден, без слънце, реших да го разнообразя с малко Коледни снимки от голям магазин. Имаше много хора, но така е в мрачните недели, да си напазаруваш малко настроение, да напълниш очите с красиви Коледни играчки и разни други неща.



Наистина тук цените са малко по-високи, но когато търсиш повече, намираш и интересни попадения, които са по джоба на всички. Важното е, че наистина се зареждаш с настроение и усмивки, особено като слушаш малките деца наоколо как викат от радост!



За всеки имаше по нещо и нямаше недоволни.

Аз исках да хвърля и едно око на цветята, но те бяха заградени с лента и само Коледните звезди бяха на показ. Не си купих, макар че бяха евтини, може би по-късно през декември.

Пък си имам вече и разцъфнал зюмбюл, който много радва душата и пръска аромат наоколо. И друг е в процес на показване, може би той ще излезе розов или цикламен! Така че на Коледа може и да нямам Коледна звезда, но ще имам Коледен Зюмбюл, което си е супер интересно посред зима. Да не говорим, че нарцисите /мини, които са от миналата пролет/ са поникнали, а също и минзухарите. Така без цъфнали цветя няма да остана!
Игликите и те са на линия отвън и си цъфтят, така ще откарат до април!
/ автор на текст и снимки Zvetanka Shahanska/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...