View this site in your language!

сряда, 17 октомври 2012 г.

ЩАСТИЕТО В ЕДНА СНИМКА


/автор на снимка и текст Zvetanka Shahanska/
ЩАСТИЕТО В ЕДНА СНИМКА
излязох с фотоапарата в този прекрасен есенно-летен ден като исках само с една единствена снимка да покажа щастието. Знаем, че една снимка се равнява на 1000 написани думи, така че целта ми беше дали ще успея само с една да покажа щастието. Разбира се аз направих много снимки, но трябваше да се спра на един кадър. Обикновено не снимам хора за да нямам проблеми след това, но времето така предразполагаше - много хора излезли навън, усмихнати, ведри , насядали по тревата и на "копчетата" покрай фонтана пред кметството. Нямаше начин да не снимам. Фонтанът работеше, гълъбите хвърчаха навсякъде, децата се гонеха, а слънцето печеше в очите. Тревата толкова зелена, че чак нереална. Цветя, много цветя, нищо не ми напомняше, че е октомври, по скоро лято - къси ръкави, потници, сладолед, жега, водни пръски, усмивки.
 Много снимки направих, колебаех се между две, но тази ме спечели безапелационно и макар с хора на нея, ако се познаят им се извинявам, че не съм ги питала дали може да кача снимката. Но дано разберат, че не я използвам комерсиално, а с единствената идея да покажа щастието в един есенен октомврийски ден, в една изтерзана от кризи страна, в един изключително красив град, в който се гордея, че живея! То съществува! Напук на всичко! Това ми даде много вдъхновение, енергия и мотивация! Дано така подейства и на вас приятели. Бъдете щастливи!
/автор на снимка и текст Zvetanka Shahanska/

10 коментара:

  1. Цвети, прекрасен момент си уловила!
    Нека щастието те съпътства навсякъде!
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  2. едно "нещо" ме подсети да влезна в иначе забравения от мен блог в късния следобед :). няма да кажа какво е , но ще кажа че снимката е върховна много красива и вдъхновяща както и типично отнасяща се за мен :) (без детето:) ). аз... благодаря на Цветето че е мой приятел в интернета и че се запознахме, защото няма по вдъхновяващ човек от нея.
    Благодаря ти! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много мило, благодаря! Радвам се, че ти харесва, че в живота ти има щастие, хубава промяна, което е много добре:)))

      Изтриване
  3. Bravoooo! Толкова е яко да видиш нещо такова, когато си стресиран и имаш сума ти неща на главата! :))) Прекрасно :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, много се радвам, че мога да предам това щастие, което видях, почувствах, и че животът си тече и има толкова радост в него:)

      Изтриване
  4. Много красиво, Цвети! И съвсем навреме уловен момент :-)!
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  5. Хаха... много е готина, Цвети, в десятката :):):)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Филип:)))И аз си я харесвам много, една от най-хубавите ми и идейни снимки:))))))Имах късмет, настроение, усмивка и разбира се фотоапарат:)))))))

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...