View this site in your language!

неделя, 17 юни 2012 г.

БЕЛИ РУЖИ В НЕДЕЛЯ

/автор на снимки и текст Zvetanka Shahanska/
БЕЛИ РУЖИ В НЕДЕЛЯ
Излязох днес да поснимам, отдавна не бях го правила - имаше ветрец и беше приятно, пък и неделя, ден за релакс. Първото нещо , което ми попадна бяха тези бели ружи. Много красиви, не бяха като храст, а направо дърво. Цветовете - накацали по него като бели пеперуди. Преди малко се прибрах, така че снимките са топли, топли, направо парят.



Това е джанката на нашата улица, и няма човек, който да мине и да не си откъсне. Може и да са кисели, но друго си е да си откъснеш сам от дървото, някак си ти става весело, защото си спомняш детството и ти става хубаво. Дори и много възрастни хора го правят. После ги виждам как си тръгват с по-лека крачка и по-весели.


Пак загубена играчка в близката градинка. Но утре сигурно ще си я открият, какво ли не съм виждала забравено - лопатки, кофички за пясък, дрънкалки, топки, камиончета...Но пък никой не ги пипа и си стоят, най-много някое друго дете да си поиграе с тях.

Кафето ми - изпих си го на сянка, на една пейка докато гледах как играеха футбол на площадката в градинката. Оградена е, но много често топката прелетява около минаващите - няма жертви, обикновено с един шут я връщат обратно.

Ето и една розова ружа за разнообразие, да прави компания на бялата за да не и е скучно.

И така излизам в почивка от вторник до края на месеца. Да не се чудите къде съм. На море, няма да кажа къде за да не се обиди нашето Черноморие. Ако имам интернет ще пиша, вземам iPad-a с мен, така че при възможност ще дам инфо. Хайде живи, здрави и да слушкате:)))Ако не се "видим" значи Гърция е излязла от Еврозоната и не ни пускат да си дойдем:)))

И един поздрав за всички четящи, разглеждащи и просто минаващи през този блог.

Надявам се, че съм заредила поне един човек с позивна частица идваща от моята душа.
Специални благодарности на всички приятели, коментиращи тук. Прегръдка!Don't worry, be happy!
/автор на снимки и текст Zvetanka Shahanska/

9 коментара:

  1. :) и такаааа: я да видим дали съм разбрал :))) прекарала си супер неделя, с много добро настроение, така чаканата почивка вече е факт :))))))) и Гърция оооо да миналогодишната Гърция ти оживя на корема :))). За блога поемам грижата аз да наблюдавам ако има ядове нещо :)). На мейла ще имаш известие ако има някакви проблеми! :). Желая приятен път, почивка и да не ме забравиш ей!!! :)))))))))))))))))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Харесвам плажовете там, морето е чисто. Дано времето е хубаво.:)

      Изтриване
    2. За теб специално съм го уредил да е хубаво хехехех :))))))))))))))). А иначе тижелая приятен и лек път :))). Между другото , петък тук в Пловдив ще е най-жега 38 :)))

      Изтриване
    3. Топло ще е, защото е лято! Благодаря за пожеланието!

      Изтриване
    4. :))) до скоро прекрасна :)))

      Изтриване
  2. За зареждането - мен ме зареди много ти и не само днес, а от 2 седмици насам. Започвам големите "реформи" аз ... :) така че ще се видим края на месеца. :)))))))

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни ружи! Приятно море, аз вчера се върнах, разкошно е!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...