View this site in your language!

понеделник, 13 септември 2010 г.

НОВОТО, НЕСТАНДАРТНОТО, НЕЛОГИЧНОТО...





НОВОТО, НЕСТАНДАРТНОТО, НЕЛОГИЧНОТО...

На нашия площад, точно до пощата, има поставен пътепоказател/и/. И те гледат в различни посоки. Има и километрите на разстоянието от тази точка/площада Пловдив/ до съответния град по света. Днес го разгледах по-подробно. Да спомена, че много го харесвам. Някак си, до него се чувстваш космополит. Можеш да си пофантазираш, че като ти писне от всичко тук, просто отиваш до показателя и си избираш накъде да запрашиш за разнообразие, без да представлява някаква трудност. Оказа се, че най-близо е Солун-355км., Охрид-548км., Истамбул-403км. Доста далече са Валенсия-9800км., Окаяма-8300км., Санкт Петербург-2435км., Петра/Йордания-2000км...Аз си избирам -Окаяма, Валенсия и Петра - там не съм ходила...Може пък някога да стане, откъде да знам какво ми предстои. Обичам пътешествията, новото, нестандартното и нелогичното.../снимки и текст Zvetanka Shahanska/

6 коментара:

  1. И аз много се заглеждам по такива неща:)Много е свежо!/и ориентировъчно/:Д

    ОтговорИзтриване
  2. Интересен пътепоказател:)Представи си,че живеем в Канада или Австралия,там дестинации до 1000 км. са нормални:)Местата,които искам да посетя са Ниагарският водопад,Акропола в Атина,Египетските пирамиди,Ерусалим и Тибет:)Май само Акропола е осъществим :(Приятна вечер ,Цвети:)

    ОтговорИзтриване
  3. Венецуелската Валенсия наистина е далечко, но пък испанската е само на 3000 км. Ако наминеш, обади се:))

    ОтговорИзтриване
  4. Аполон, много хубави неща си набелязал за посещение:)))И не губи надежда. Не се знае докъде може да пътуваш:))Лека вечер:)

    ОтговорИзтриване
  5. tiburon, имах предвид Валенсия във Венецуела:)Испанската е по-близо, когато реша ще ти се обадя с удоволствие:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...