View this site in your language!

сряда, 26 септември 2012 г.

НЕБЕСНО ШОУ


/автор на снимки и текст Zvetanka Shahanska/
НЕБЕСНО ШОУ
Откакто снимам виждам невероятни неща, които не съм забелязвала преди. Най-големите изненади идват от небето и облаците. Също и с макро фотографията на цветя.

Понякога формата на облаците ме оставя без думи. Разбира се за да видиш нещо трябва и да го искаш силно. Да ходиш много и на различни места. Фотоапаратът да е винаги с теб за да реагираш бързо. Облаците са динамични, особено при наличието на вятър и понякога формата им се сменя светкавично. Да се научиш да държиш фотоапарата неподвижно, без да трепкаш т.е поемаш си въздух и го задържаш докато снимаш. Разни такива нещица, които за мен са интересни и ги уча в движение. Удоволствието да качиш снимките на компютъра и да видиш какво си сътворил, а понякога има и изненадки, е несравнимо.

Скоро прочетох, че думата фотография идва от гръцки и означава буквално - рисуваш със светлина,.светопис - техника на рисуване със светлина. Много точно.
/автор на снимки и текст Zvetanka Shahanska/

8 коментара:

  1. Прекрасни снимки! Научила си се на всичко:)

    ОтговорИзтриване
  2. :) родопите!!!!!! не може да е друго, само там сега е толкова яко :))).

    ОтговорИзтриване
  3. :))))))))) az винаги почти познавам , както ти спомена един път- агента в тебе проговори :))))))) хехехек...
    истината е че снимките са ужасяващо красиви и ненормално прекрасни. нещо което рядко казвам. но това тук обра точките :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Еха, много благодаря! в действителност си беше още по величествено:)))Не ме питай къде се бях качила за да снимам с такава переспектива:))))))

      Изтриване
  4. отговора е само един - на покрива на къща/вила/баир и тн и тн ;))))))))))) ето виждаш ли - ти си агент ;)))))) дебнеш облаците хехахехах :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Йеее, пак позна бързо! по скоро агентът си ти с това бързо мислене и асоциации:))))Броя си аз звездите докато някой ден не се хързулна от някоя височина хах:))))

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...