View this site in your language!

сряда, 23 май 2012 г.

НЕЖНА КРАСОТА

/автор на текст и снимки Zvetanka Shahanska/
НЕЖНА КРАСОТА
Ефирно, деликатно и крехко -
това е първото впечатление
от цветето. Всъщност е
лилиум сниман макро в цвят
бяло и розово.
Когато се снима от толкова
близо, светът, който се разкрива
е интересен, приказен, причудлив.
Един паралелен свят изненадващо
позитивен и вдъхновяващ,
покоряващ.
/автор на текст и снимки Zvetanka Shahanska/

18 коментара:

  1. Поздравления за прекрасните снимки! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ти как си Цвете какво правиш

    ОтговорИзтриване
  3. Мишелче, как си? добре ли си? какво правиш? :)

    ОтговорИзтриване
  4. След 4 безсънни нощи, в които допуснах поредица от грешки включващи: храна, която не мога да ям заради алергия, без да искам си изтрих проекта, виках сота отново погрешка и не на последно място, си забравих колата на центъра вчера - всичко друго е добре :). Днес ще вали гледам, така , че следобед може би няма да може да се излезе :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ехааа, тройно критичен ден:)Но не ми е ясно само как така ще си забравиш колата, все пак не е нещо дребно:))))

      Изтриване
  5. Цвете, бях доста притеснен и съм си тръгнал от понеделник пазара без нея... не ме питай как стана , нямам нито обяснение затова, нито като дойдоха 3 коли на сот с по 2ма служители и питат какво става ?!?!.. нооо........ някой път има такива моменти :).

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Понякога се случват странни неща, но какво да се прави, друг път пък всичко се нарежда само, без изобщо да го буташ;)))

      Изтриване
  6. от това че не бях спал 3 денонощия или 4... тръгвам към колата, след като си я прибрах естествено след забравянето... от умората ли от какво, съм взел не ключа с дистанционното на колата, а дистанционното на сота ;).. резултата е ясен :))) но им се извиних! А ите видяха че хич не бях добре в този момент :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разсеян си бил, но сигурно си има сериозна причина след като не си спал, можеше да вземеш дистанционното на телевизора например или някое друго дистанционно от целия технологичен арсенал, в който си потънал до уши ;)))))

      Изтриване
  7. Ще снимам някой път да видиш около мен какво е около мен... нещата, които винаги са около мен са компютъра, дистанционното на тв-то понеже го ползвам за монитор, ТВ самия, паник бутона, мобилните телефони:) както и лист с всички спешни номера и тези на институции вкл. ЕВН , ВиК, интернет доставчика, СОТ и не на последно място: номера на най-добрите ми приятели:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...