View this site in your language!

петък, 30 март 2012 г.

КРАСИВОТО ДНЕС

/автор на снимки и текст Zvetanka Shahanska/
КРАСИВОТО ДНЕС
Много красиви и ароматни карамфили има в момента. Ето тези са разкошни. Не са капризни, растат си на туфи и издържат зимата навън. Не искат никакви специални грижи, само поливане. Аз си ги гледам на терасата в сандъче, но стават и за двор.
Дърветата продължават да цъфтят. Това го срещнах днес. Казахме си здрасти и аз продължих по пътя си. Поне дава настроение в мрачното време.
Дюлата разцъфна най-после, а пък слънцето реши да се скрие и небето за съжаление в момента е сиво.
Петуниите са вече на линия, но лично аз не бързам да си купувам от тях, защото миналата година нещо им стана и бързо прецъфтяха и изсъхнаха.
За малко усмивки днес, това розово возило беше паркирано пред един магазин. Спрях се да видя притежателя - беше едно малко момиченце, слабичко, русичко като елфче. Как го караше, не ми стана ясно, но беше с баба си, която всъщност го теглеше, а то се возеше с удоволствие.
А това е картичката - ръчно рисувана от Биси , с която тя ме изненада изключително приятно! Благодаря ти, мила приятелко! В днешно време да получиш картичка по пощата си е направо чудо! Сега си я гледам и се хваля на всеки!
/автор на снимки и текст Zvetanka Shahanska//всички снимки са правени днес/
Изследване на медицинския университет в Калифорния показва, че по-спокойните, щастливи и позитивно мислещи са три пъти по-здрави от хората, които са негативно настроени и нещастни.

8 коментара:

  1. Цвети,каква изненада за мен...приятна,разбира се!Исках да те поздравя,да ти кажа,че при мен още няма толкова цъфтежи...накрая видях моята картичка!Радвам се,че ти носи настроение и ти желая хубави почивни дни!!:)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Биси, много ти благодаря! Толкова ме зарадва днес:)))Хубав уикенд!

      Изтриване
  2. Толкова ме радваш с тези красиви цветя!Чакам с нетърпение и моите да цъфнат.Карамфилчетата са чудесни ,толкова пъстри!Японската дюля винаги й се възхищавам,когато се обкичи с прекрасни цветове!Петуниите са ми любими и мисля утре да си купя.Нещо ми се провалиха плановете за Цветна пролет.:(
    Сърдечни поздрави,Цвети!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мира, никога не е късно за цветя, то сега и започват нещата:)))Петунии има навсякъде по магазините вече! Поздрави и хубава вечер!

      Изтриване
    2. Цвети все пак успях да посетя Цветна пролет,за което съм много щастлива.:)Каня те да видиш част от моите цветя!

      Изтриване
  3. Цвети,благодаря за хубавите снимчици!Стоплиха ме...

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...