View this site in your language!

петък, 21 декември 2012 г.

ДАТАТА 21.12.2012 г.


/ автор на снимка и текст Zvetanka Shahanska/
ДАТАТА  21.12.2012г.
по принцип е интересна с многото двойки , които съдържа, четири двойки и една, когато съберем всичко, накрая остава двойка. В нумерологията за двойката пише:
ДВЕ е числото на планетата Луна. То определя приливите и отливите на нашия успех, дарява ни с чувство за дълг. Същевременно обаче нерядко променя нашите планове и на­дежди.
Това число изисква търпение и въздържание от дейност. Доб­ре е в деня на двойката да не плануваме важни неща. В такъв ден и в такава година се препоръчва да не се вземат кардинални ре­шения, за да не се разочароваме. Да се пазим от лъжа, фалш и загуба.
Но все пак до края на света не стигнахме, в което не се и съмнявах изобщо. Беше ми омръзнало да успокоявам всеки ден по някой  паникьосан на тази тема. Припомнях им 2000-та година, когато вещаеха апокалипсис плюс пълен срив на всички компютри. Но явно наивни хора има винаги.

Снимката е на една от цикламите ми, които са пет в момента и цъфтят, и не ги интересува изобщо дати,апокалипсиси, прогнози и разни други щуротии.
Хубава вечер и много коледно настроение, желая от сърце!
/ автор на снимка и текст Zvetanka Shahanska/

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...