View this site in your language!

понеделник, 25 юни 2012 г.

ВЕЧЕРЯ ЗА ДВАМА

ВЕЧЕРЯ ЗА ДВАМА
Не мога да качвам снимки, а пък ми омръзна вече само плаж и четене на книги, има и много снимки, но тях ще кача, когато се върна. Но ми се дописа и реших да споделя за една от изненадите. това е една книга, която излезе с едно списание, и от любопитство ги купих да видя дали изобщо книгата става.
Оказа се от английски автор Майк Гейл "Вечеря за двама". И приятна изненада. Много приятна, лека за четене, подходяща за отпуска, на плажа.
Накаратко-около 30 годишна двойка, женени, работещи престижна работа, живеещи много добре. тя забременява, голяма радост, обаче помята и двамата са в шок. Той го изживява тежко, защото иска да стане баща. Сменя работата и започва като журналист в едно тийн списание, като отговаря на писма на тийнейджъри. И изненада , получава писмо от едно момиче, което му пише, че му е дъщеря...От тук вече настъпват поврати, криене на срещите с дъщеря му от неговата жена. Все пак в един момент тя научава, следват сръдни , напуска го, но след дълги терзания, все пак се връща при него и приема дъщеря му, която се оказва плод на случайна връзка, когато е бил 18 годишен и е почивал на остров Корфу.
Написана е увлекателно, забавно, и много интересно. Има и някои интересни цитати използвани като мото в някои от главите на книгата. Ето един, който много ми хареса:
" Знаеш ли, свикнах да живея като Робинзон Крузо-корабокрушенец сред осем милиона човека. Тогава видях един ден на пясъка отпечатък от човешки крак и това беше ти. Какво прекрасно нещо ни предстоеше - вечеря за двама."/"Апартаментът"Били Уайлдър/
/автор на текст Zvetanka Shahanska/

4 коментара:

  1. Хей, здравейте'! Да се извиня, ако има гршки в текста, но интернета, който ползвам е много бавен, прекъсва, пък и не могабда свикна с ай пад-а, все още, така че сориии! Поздрави , утре се връщам, но днес ми се дописа!

    ОтговорИзтриване
  2. :)))))) Цветенцееееееее как се радвам да те видя!! Сега сигурно си като негърче след тая жега. Тук е много топло и задушно! :))) дано имате климатик :). Уникална статия!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз се радвам! пристигнах, спах 12 часа и още не съм си оправила багажа, беше ЖЕГА!

      Изтриване
  3. Много беше жега да. аз направо ен знам как сте пътували ... но определено с кола без климатик е ад. тия дни в жегата 4 пъти зареждам дизел за 3 дни :))))) климатика на макс и това е :)... но днес си е супер приятно, а снощи си беше супер яко :)))))) все пак... как прекара :)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...