View this site in your language!

четвъртък, 28 юни 2012 г.

ГЪРЦИЯ / 2/

ГЪРЦИЯ/2/
Този пост ще бъде за цветята, които видях там на всяка крачка. Няма да мога да кача всички снимки, но и тези дават представа за това, което е.
Започвам с това, което беше пред очите ми всеки ден, този красив двор, подреден и поддържан с голямо желание, да радва всеки минаващ оттам.
Цветята са навсякъде, по едно време вече не знаех накъде да снимам първо, наляво, дясно, нагоре...олеандри, текома, богати хортензии. Изобилие от цветове и аромати.
Това не зная как се казва, тук го продават в саксийки, но там е като храст.
Изключително интересна роза, много ухаеща, не толкова кичеста, но още от разстояние се усеща ароматът и. Не бях виждала.
Гладиолите са огромни , в различни цветове. А лилавата роза снимах, защото ми се видя интересна и много красива.
Олеандрите са като дървета, в различни цветове. Текомата се увива и я видях и като дърво, и храст, и увиваща се.
Морето - рибари с лодки понякога минаваха , но това бяха единични случаи. На плажа е спокойно - няма заведения на пясъка, джетове, банани и разни такива също няма. Плажовете са общински и можеш да се разположиш където си поискаш. Цари спокойствие и пълен релакс./автор на текст и снимки Zvetanka Shahanska/

16 коментара:

  1. Naistina много снимки... то ти си снимаш ей така, докато не падне батерия :))))) ...и между другото всичките ми харесват. Просто сте имали едно яко изживяване и напълно заслужено след тая зима :)(:

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Снимам си аз, вече съм се задръстила със снимки, но пък е голям кеф, ти защо не снимаш не ми е ясно...

      Изтриване
  2. заради "реформите" унас.. сега като се оправя до другия петък, ще започна :) имайте търпение! :)). ти гледам и ти си докъсно тука ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, защото не мога да се наситя на интернета, който в Гърция беше много слаб и прекъсваше. Аа за да снимаш ти трябва желание и фотоапарат:))))))))

      Изтриване
  3. Петък е! хайде да видя усмивки и много настроение днес:)))))))))

    ОтговорИзтриване
  4. ето има и двете ааа грешка ;) и трите + кафенце :)))))))))))))))))))))) а фотоапарат имам и желание имам и ням време :( :))))))))) но идва момента, споко :)))))). От 2.07 съм с два iMAC-a :))))

    ОтговорИзтриване
  5. 13% увеличение на тока ... аз пък исскам да си ходят в техните страни тия келеши... просто вече нямам нерви.......... моята сметка от 430 наа месец в най-натоварения период ще стане 480 :(

    ОтговорИзтриване
  6. Алчни и нагли монополисти! нямам думи...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. такова нещо като зелена енергия и червена е-гия няма .... има други видове енергия. 2ро - Досега не е ли имало от 2006та зелена енергия?? как така веднъж 13 %.. ами да спрат да ги строят... привърженик съм на тази енергия но това не е допустимо вече ...

      Изтриване
  7. Цвети,познати каpтини-аз затова си почиват там всяко лято и ми гот.....Гърците са го измислили.....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много е успокояващо да гледаш всеки ден тези красиви цветя наоколо! Живче, приятна почивка! Гърците са го измислили, и на мен ми харесва!

      Изтриване
  8. На всички и най-вече на Цветенцето: весел и усмихнат уикенд със слънце и позитивно настроение :)(:

    ОтговорИзтриване
  9. Отговори
    1. Траяна, много благодаря!Снимала съм с много позитивна енергия:)))

      Изтриване
  10. :) как сте уважаеми приятелчета в тази жар навън :)))))))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...