View this site in your language!

четвъртък, 12 януари 2012 г.

СЕБЕОСЪЗНАВАНЕ


/автор на снимката Zvetanka Shahanska

СЕБЕОСЪЗНАВАНЕ

Установено е, че човешкото сърце излъчва електромагнитно поле, което излиза далеч извън пределите на човешкото тяло. То може да увеличава или намалява размерите си в зависимост от преобладаващите чувства у човека. Например, ако преобладава чувство на благодарност и любов и то нараства с всеки изминал ден, полето ще увеличава размерите си безкрайно или до момента, когато човек се почувства едно с всичко съществуващо. Тогава цялата Вселена се разгръща в пространството на неговото сърце и той осъзнава себе си като Творец на всичко в своя свят.

За това мистично състояние се говори в много религиозни текстове и традиции, но всъщност е невъзможно да се опише с думи, тъй като то излиза извън пределите на традиционния ум. Наричат го нирвана, самадхи, пълно освобождение от законите на кармата, божествено себеосъзнаване.

На физически план увеличаването на електромагнитното поле около сърцето освобождава човек от болести и страдание и създава високоенергийно пространство, изпълнено с най-висши вибрации на радост и любов, което може да пречиства, лекува и зарежда всичко наоколо. То буквално ни превръща в господари на живота си.

Ако обаче у човека преобладават отрицателни чувства (страх, гняв, омраза), електромагнитното поле около сърцето се свива и човек среща трудности, сблъсква се с болести, страдание и бедност./"Свещеното пространство на сърцето" ФБ//автор на снимкатаZvetanka Shahanska

6 коментара:

  1. благодаря ама като гледам... до края на януари... няма по-лошо от това роднини да ти отворят проблеми...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен, ще ги изтраеш още малко, няма начин!

    ОтговорИзтриване
  3. Албени, когато четеш теории наистина изглежда понякога лесно...но когато започне да се прилага, тук идва постоянството...иначе няма резултат.
    Но малко по малко се натрупват нещата и започват да дават резултат. И защо сега да живеем в негативизъм, когато виждаш какви последици има - болести, проблеми...Защо, когато зависи от нас!
    Радвам се, че ти харесва поста. Много. Прекрасна вечер, Бени!

    ОтговорИзтриване
  4. Niestety różnie w życiu bywa. Czasami negatywne emocje biorą górę nad pozytywnymi, chociaż staram się, żeby tak się nie stało. Róża jest piękna. Pozdrawiam.

    ОтговорИзтриване
  5. Ważne jest, aby starać się być bardziej pozytywne! Pozdrowienia! Dziękuję Rose mnie lubi,Giga:)))

    ОтговорИзтриване
  6. Катенце, розата и аз си я харесвам много:)))Радвам се, че ти допадат темите за себеразвотие:)))Много благодаря и усмихнат ден!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...