View this site in your language!

вторник, 11 декември 2012 г.

КОЛЕДНО ВДЪХНОВЕНИЕ

/автор на текст и снимки Zvetanka Shahanska/
КОЛЕДНО ВДЪХНОВЕНИЕ
най-после днес, по незнайни причини започнах да чувствам духа на Коледа. Чаках, чаках и се бях отчаяла, че тази година нещо не мога да стигна тази честота на вибрациите, да се почувствам лекичка и всичко да си хвърчи. Но явно излишни терзания. Както няма, така и има.
И въпреки, че днес беше поредният леден ден, настроението ми се покачи и дори успях да снимам малко цветя в снега и леда.


А това представляваха листата по тротоара днес.  Тротоар, отгоре листа и върху тях лед. Много интересна комбинация, поредното художествено произведение на природата.

Снимка от тази сутрин в 7.30 часа. Пак абстрактно небе, интересно че е посред зима.

Хайде да идва вече 21-ви декември, не за друго, а защото денят ще започне да расте. Вие какво си помислихте. Не, няма да има край на света. Сигурна съм, абсолютно същото говореха и когато дойде 2000-та година. Както виждаме всичко си е добре. Не бързайте да си изхарчите парите, Коледа 2012-та година ще има!!!
/автор на текст и снимки Zvetanka Shahanska/


3 коментара:

  1. Тъжно е - цветя в снега, но снимката с тротоара е страхотна, наистина си е произведение, Цвети. И аз чакам да дойде 21-ви... март, че да се запролетява ;):):)

    ОтговорИзтриване
  2. само пролет и лято и това е. другите сезони не ги признавам :). Биричка на 29 градуса юни месец или юли .. мечта :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...