View this site in your language!

неделя, 4 ноември 2012 г.

ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ


/автор на текст и снимки Zvetanka Shahanska/
ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ
се разкри пред мен, красиво, вълшебно и приказно. В гората през ноември си е наслада за очите. Тишина, хармония, откъсване от града, друго светоусещане, друг свят. Снимах много във всички посоки и това тук е една малка част от снимките, които направих.

Денят беше прекрасен, та бродих сред листата до насита. Аромат на бор, жълто, кафяво и зелено се преплитаха , въздухът кристално чист и тишина, много тишина. Единственото, което чувах бяха как падат листата.
/автор на текст и снимки Zvetanka Shahanska/

8 коментара:

  1. карах по този път през началото на септември и беше прекрасно тихо спокоийно но сега е вълшебно - като една златна покривка ... но по-хубава защото красотата на есента не е както на златото - по-хубава е :)))))))))))). И искам оттук да ти пожелая вървежна седмица и успешна най-вече !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, и на теб вървежна, късметлийска и с много поводи за усмивки:)

      Изтриване
  2. Не се съмнявам ,че е невероятно удоволсвие да се насладиш на есенните багри.Приказно е да гледаш как тихо танцуват падащите листа...
    Прекрасен сезон!
    Хубава нова седмица,Цвети!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Приказно, вълшебно, хармонично!!!Обзема те едно спокойствие все едно се рееш сред пространството - лекичък и безгрижен!
      Хубава и вдъхновяваща седмица, Мира!

      Изтриване
  3. Прекрасни снимки за зареждане на новата седмица! успещна да е и за теб!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...