View this site in your language!

вторник, 6 септември 2011 г.

МИНИ РОЗИ...


/автор на снимките Zvetanka Shahanska/

МИНИ РОЗИ...

Видях ги днес в супермаркета,
харесах ги...
Любов от пръв поглед!
И разбира се ги купих.
Да си правят компания
с другите ми мини рози-
червени, жълти, розови.
Сега и тези - определих
ги като - чаени...
/aвтор на текст и снимки Zvetanka Shahanska/

10 коментара:

 1. Твоите снимки ме правят щастлив и не само щастлив, вдъхновяват ме и ми вдъхват ... пролетна свежест! Благодаря ти за снимките. Не знам дали са мини , но определено розата си е роза- цвете символизиращо любов :). Лека вечер :)

  ОтговорИзтриване
 2. Док, много мило! Толкова ме зарадва:)))Благодаря!

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен, радвам се, че поне някой се чувства щастлив благодарение на мен:)))Лека!

  ОтговорИзтриване
 4. Живко, аз пък за съвсем друго влязох в магазина, но те ми се изпречиха и как да ги подмина сега:)))Такива красиви, носят настроение, имат и аромат:)))Взех си ги и сега като се сетя им хвърлям по един поглед и моментално ми вдигат настроението и ме усмихват! Това е:)))Приятна вечер, Живко!

  ОтговорИзтриване
 5. Ади, досега не са ми изсъхвали мини рози. Но аз не ги държа на пряко слънце. А лятото в жегите ги поставям долу на терасата - парапетът да им прави сянка и като ги поливам ги поливам целите/и листата/ с вода/един вид ги къпя/. Откакто започнах така да ги гледам са много добре и цъфтят няколко пъти в годината. Не изсъхват и са свежи. Пробвай по този начин! Аз имам шест мини рози с тази новата. Когато ги купиш не трябва веднага да ги пресаждаш, изчакваш поне месец да се аклиматизират и тогава може и то, ако нещо не върви както трябва. Само тогава. Ако цветето си върви - не се пипа. Поздрави, Ади! Усмивки:)))

  ОтговорИзтриване
 6. Ади, за мен е радостно да мога да помогна. Цветята не са това , което изглеждат на пръв поглед:)))Те трябва да си харесат мястото, на което се намират. Харесат ли го, дават всичко от себе си:)))Радват ни с красотата си. Ние само трябва да им намерим условията и да ги гледаме с любов!
  Усмихната, пълна с много радост вечер!

  ОтговорИзтриване
 7. Tutankamon661, напълно се съгласявам с теб:)))
  Спорна вечер!

  ОтговорИзтриване
 8. Топчо, цветът е разкошен наистина! Той ме и привлече всъщност!

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...